Privaatsuspoliitika

Oluline teave ja kes me oleme
See privaatsuspoliitika sätestab, kuidas me teie kohta isikuandmeid kasutame. Me oleme pühendunud teie isikuandmete kaitsmisele, sealhulgas teile teada andmisele, kuidas me neid kasutame, ja teie õigustest rääkimisele.

SFS Group Fastening Technology Limited on Inglismaal ja Walesis registreeritud ettevõte ettevõtte numbriga 01737942. Meie peakontori aadress on 153 Kirkstall Road, Leeds, LS4 2AT.

SFS Group Fastening Technology Limitedil on 3 kaubanime (lisaks „SFS Group Fastening Technology Limited”), milleks on Gesipa, QBM ja NVELOPE.

See privaatsuspoliitika on välja antud SFS Group Fastening Technology Limited nimel ja see kehtib kõigi ülalnimetatud kaubanimede kohta, nii et kui me nimetame „meie veebisaiti”, viitame asjakohase ärinime veebisaidile. Käesolevas privaatsuspoliitikas viidates terminitele „SFS”, „meie”, „meie” või „meie”, peame silmas SFS Group Fastening Technology Limited.

Mõnda meie tegevust toetavad veebisaitide serverid ja salvestussüsteemid, mida majutab ja haldab meie emaettevõte SFS Group AG, Šveitsis asutatud ettevõte. Seoses meie kogutavate, salvestatavate ja töödeldavate isikuandmetega oleme vastutav töötleja ja SFS Group AG, kus ta neid isikuandmeid meie korraldusel töötleb, on andmetöötleja. Teatud tingimustel on SFS Group AG nende isikuandmete ühine vastutav töötleja, näiteks kui SFS Group AG määrab kindlaks andmetöötluse tüübi, et säilitada meie jagatud süsteemid. Kui andmetöötleja on SFS Group AG, kohaldatakse SFS Group AG privaatsuspoliitikat ja selle leiate aadressilt https://www.sfs.biz/ch/en/data-privacy/.

On oluline, et loeksite seda privaatsuspoliitikat koos kõigi muude privaatsusteatiste või õiglase töötlemise teatistega, mille võime teatud juhtudel teie kohta isikuandmete kogumisel või töötlemisel esitada, et oleksite täielikult teadlik sellest, kuidas ja miks me teie andmeid kasutame . See privaatsuspoliitika täiendab teisi teateid ja privaatsuspoliitikat ega ole mõeldud nende alistamiseks.

Oleme määranud andmekaitse kontaktisiku, kes vastutab selle privaatsuspoliitikaga seotud küsimuste järelevalve eest. Kui teil on selle privaatsuspoliitika kohta küsimusi, sealhulgas taotlusi oma seadusest tulenevate õiguste kasutamiseks, võtke palun ühendust privaatsuskontaktiga, kasutades jaotises Kontakt meie kontaktandmeid.

Meie veebisait ei ole mõeldud lastele ja me ei kogu teadlikult lastega seotud andmeid.

Võta meiega ühendust
Kui teil on selle privaatsuspoliitika või meie privaatsuspõhimõtete kohta küsimusi, võtke meiega ühendust järgmiselt:
Nimi: Ian Whitehouse
Juriidilise isiku täisnimi: SFS Group Fastening Technology Limited
E -posti aadress: gb_privacy@sfs.biz
Postiaadress: SFS Group Fastening Technology Limited, 153 Kirkstall Road, Leeds, LS4 2AT Telefoninumber: 0330 0555 888

Teil on õigus igal ajal esitada kaebus teabevoliniku büroole (ICO), Ühendkuningriigi andmekaitsega seotud järelevalveasutusele (www.ico.org.uk). Kuid me hindaksime võimalust tegeleda teie muredega enne ICO -le lähenemist, nii et võtke meiega kõigepealt ühendust.

Muudatused privaatsuspoliitikas ja teie kohustus meid muudatustest teavitada
Vaatame oma privaatsuspoliitikat regulaarselt üle. Seda versiooni uuendati viimati 18.3.2019. Ajaloolisi versioone saab meiega ühendust võttes. Võime selles privaatsuspoliitikas igal ajal muudatusi teha. Saate alati juurde pääseda uusimale versioonile, klõpsates meie veebisaidi privaatsuspoliitika lingil.

On oluline, et teie kohta hoitavad isikuandmed oleksid täpsed ja ajakohased. Palun hoidke meid kursis, kui teie isikuandmed muutuvad meiega suhtlemise ajal.

Kolmanda osapoole lingid
Meie veebisait võib sisaldada linke kolmandate osapoolte veebisaitidele, pistikprogrammidele ja rakendustele. Nendel linkidel klõpsamine või nende ühenduste lubamine võib lubada kolmandatel osapooltel teie kohta andmeid koguda või jagada. Me ei kontrolli neid kolmandate osapoolte veebisaite ega vastuta nende privaatsusavalduste eest. Kui lahkute meie veebisaidilt, soovitame teil lugeda iga külastatud veebisaidi privaatsuspoliitikat.

Andmed, mida me teie kohta kogume
Isikuandmed või isiklik teave tähendab mis tahes teavet üksikisiku kohta, mille järgi saab seda isikut tuvastada. See ei hõlma andmeid, millelt identiteet on eemaldatud (anonüümsed andmed). Võime koguda, kasutada, salvestada ja edastada teie kohta erinevat tüüpi isikuandmeid, mille oleme koondanud järgmiselt:
Ettevõtte üksikasjad sisaldavad ettevõtte nime, aadressi ja telefoninumbrit. Kui olete füüsilisest isikust ettevõtja, võib see olla teie nimi või ärinimi ning elukoha aadress ja telefoninumber, kui ettevõtte jaoks ei ole antud alternatiivset aadressi ja telefoninumbrit. Kui olete seltsing, võib see olla partnerluse nimi ning partnerite elukoha aadressid ja telefoninumbrid, kui partnerluse alternatiivset aadressi ja telefoninumbrit pole
Loading
Loading